Training Eenvoudige Teksten

Zou het niet geweldig zijn als je lezers meteen begrijpen wat je schrijft? Dat ze niet afhaken of je opbellen met vragen? Dat ze weten wat je van ze verwacht? Wil je leren hoe je dat voor elkaar krijgt? Volg dan mijn training Eenvoudige Teksten. 

Ik leer je hoe je een eenvoudige, concrete en duidelijke tekst schrijft. Hoe je de rode loper uitrolt voor je lezers, zodat ze precies weten wat ze moeten doen. Je oefent meteen met je eigen tekst, zodat je naar huis gaat met een brief, folder of e-mail die je lezers snappen, of ze nu hoogopgeleid zijn of niet. 

Na de training schrijf je makkelijker en met meer zelfvertrouwen. Bovendien bespaar je tijd en geld, omdat je tekst zijn doel bereikt. Ik kan de training individueel geven of aan jou en je collega’s. 

Neem contact met me op om je wensen te bespreken.

Training Beter Schrijven

Je schrijft dagelijks brieven en e-mails voor je werk. Je kunt best schrijven, maar je twijfelt vaak over kleine dingen als: 

  • moet dit woord aan elkaar, los of met een streepje? 
  • is het zijn of haar, hen of hun, dat of wat, enkelvoud of meervoud? 
  • wanneer gebruik je een komma, dubbele punt, hoofdletter? 
  • moet dit werkwoord met d of dt? En hoe spel je Engelse werkwoorden? 

Doe de training Beter Schrijven als je je kennis van de taalregels wilt opfrissen of verbeteren. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je weet wat je bij een twijfelgeval moet doen. Ik stem de training helemaal af op jouw vragen. Neem daarvoor contact met me op.

Is Nederlands niet je moedertaal? Heb je moeite met de woordvolgorde, voorzetsels, het woordje er of heb je andere specifieke NT2-vragen? Ook dan kun je bij mij terecht.