16 oktober 2018
Training Eenvoudige Teksten

Zou het niet geweldig zijn als je lezers meteen begrijpen wat je schrijft? Dat ze bij het lezen niet afhaken of je opbellen met vragen? Dat ze doen wat je van ze verwacht? Wil je leren hoe je dit voor elkaar krijgt? Kom dan naar mijn training Eenvoudige Teksten.

In deze training van een dag leer je hoe je een eenvoudige, concrete en duidelijke tekst schrijft. Hoe je de rode loper uitlegt voor je lezers, zodat ze precies weten wat ze moeten doen.

Je oefent ook met een eigen tekst, zodat je naar huis gaat met een brief, folder of e-mail die je lezers snappen. En met het blije gevoel dat je weet hoe je al je lezers kunt bereiken: je klanten, je patiënten, de ouders van je leerlingen. Of ze nu hoogopgeleid zijn of niet.

Na deze training:
• schrijf je makkelijker en met meer zelfvertrouwen;
• begrijpen je lezers wat je schrijft;
• bespaar je tijd en geld, omdat je tekst zijn doel bereikt.

Tijd: dinsdag 16 oktober 2018 van 9.00 tot 16.30 uur
Plaats: Hogeschool Driestar educatief, Burg. Jamessingel 2, Gouda. Vlak bij de A12 en op loopafstand van station Gouda. Gratis parkeren.

Korting voor snelle beslissers: als je je vóór 1 september opgeeft, betaal je € 245. Daarna € 295. Dat is inclusief koffie, thee en lunch. Ik kan de training ook individueel of bij jou op het werk geven. Neem daarvoor contact met me op.

AANMELDEN